Руската моделка Екатерина Стецюк, която скочи от шестия етаж на хотел

...
Руската моделка Екатерина Стецюк, която скочи от шестия етаж на хотел
Коментари Харесай

Помните ли руската моделка, която скочи от 6-ия етаж на хотел в Дубай, за да се спаси от подивелия си ухажор? Ето какво се случва с красавицата

Руската моделка Екатерина Стецюк, която скочи от шестия етаж на хотел в Дубай, с цел да се избави от несъответстващия си любовник от Пакистан, който я атакува с нож, се върна в Иркутск. При рухването младата жена получи сериозна контузия на гърба.

Заради обвиняванията на нападателя й в опит за нападение и ликвидиране, тя бе преместена от болничното заведение в затворническа килия, което в допълнение усложни процеса на възобновяване й.



По думите на майка й Инга, в този момент Екатерина се усеща добре. " Лекарите споделят, че интервенцията й е направена доста добре. Най-важното е, че няма изместване, а казусът с крайници й към този момент отшумява ", споделя родителката.



По думите й, Екатерина не подозирала, че ухажорът й е несъответстващ. Той изглеждал интелигентно и в първите две седмици от познанството им се държал доста порядъчно. „ Когато ми описа в детайли какво се е случила, разбрах, че той е същински маниак”, споделя още Инга.

Родителката споделя още, че пакистанецът споделил на щерка й, че доста му приличала на някогашната му другарка и счита да я „ накълца на парченца”.



По думите на Инга, нарушителят е депортиран в Пакистан, където го чака правосъден развой. По делото показания ще дава и стилната организация, посредством която Екатерина се е озовала в Дубай.



Инга е безапелационна, че щерка й не се е занимавала с конвой.

„ Снеха всички обвинявания от нея. Това продължи доста дълго. Тя описа, че когато са я вкарали в пандиза, било доста ужасно, тъй като не можела да върви, носели са я на ръце. Там не е имало медикаменти. Не зная по какъв начин е оживяла”, прибавя майката.
Тя споделя още, че Екатерина по знамение не е останала неработоспособен.

Припомняме, че случаят стана през март тази година. Екатерина скочи от шестия етаж на хотела, с цел да се избави от подивелия мъж. Тя оживя по знамение, само че получи съществени контузии на гърба. След като лекарите я оперираха, тя бе преместена в пандиза.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР